YEŞİM SALKIM’DAN SÜRPRİZ DÜET

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım eski eşi Hakan Eratik ile birlikteliğinden olan 5 yaşındaki küçük kızı Ada ile ‘’Çocuk Diskosu Projesi’’ kapsamında düet yaptı.

27 Nisan 2016 - 12:06

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım eski eşi Hakan Eratik ile birlikteliğinden  olan 5 yaşındaki küçük kızı Ada ile ‘’Çocuk Diskosu Projesi’’ kapsamında düet yaptı. ‘’Bak Postacı Geliyor’’ şarkısını seslendiren sanatçının küçük kızı ile düet yapması hayranlarına sürpriz oldu. Şarkıya özel olarak çekilen klipte küçük Ada usta oyunculara taş çıkarttı. Kameralara yabancılık çekmeyen minik yıldızın oyunculuk performansı ise göz doldurdu. Kızına bir hatıra bırakmak istediğini söyleyen Yeşim Salkım; ‘’Çocuklar ile ilgili projelerde yer almayı seviyorum onlar bir melek’’ dedi. Sürpriz ikilinin stüdyoda ki kayıt esnasında sergiledikleri eğlenceli tavırları ilgi odağı oldu.

 

Bu haber 2330 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()