Yeni Şafak’tan TFF Başkanı'na 'ByLock' hatırlatması: 'Makamında kalması mümkün görünmüyor'

Yeni Şafak, TFF Başkanı Büyükekşi hakkındaki ByLock iddilarını hatırlattı. Haberde, "Büyükekşi’nin yaşananların ardından makamında kalması mümkün görünmüyor" ifadelerine yer verildi.

31 Aralık 2023 - 15:39

Yeni Şafak Gazetesi, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ''Atatürk'' krizi nedeniyle ertelenen Süper Kupa finalinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkındaki ByLock iddialarını yeniden gündeme getirdi.

"Büyükekşi suçu yine özel kalemine mi atacak?" başlıklı haberde, Büyükekşi’nin Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa krizinin baş sorumlusu olarak görüldüğü belirtildi ve "Büyükekşi’nin yaşananların ardından makamında kalması mümkün görünmüyor" ifadelerine yer verildi.

Büyükekşi’yle ilgili "ByLock" iddialarını da yeniden gündeme getiren gazete, haberinde şu ifadeleri kullandı:

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin adı ByLock iddialarıyla da gündeme gelmişti. Telefonunda FETÖ’nün gizli mesajlaşma programı tespit edilen Büyükekşi, suçu özel kalemine atmıştı. Büyükekşi konuyla ilgili iki telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Kamuoyu şimdi, kupa finali krizinde Büyükekşi’nin suçu kime atacağını merak ediyor."

Bu haber 3278 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()