Twitter 'seçim sonucunu' ilan etti: Kılıçdaroğlu'na 'gri tik' verildi

Kural ihlali nedeniyle Twitter'da 'mavi tik'i kaldırılan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesabına, sadece devlet görevlilerinin hesaplarına verilen 'gri tik' eklendi.

05 Mayıs 2023 - 12:35

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabında kapak ve profil fotoğraflarını değiştirdi.

Değişikliğin arka arkaya iki defa yapılması, Twitter’da kural ihlaline neden oldu. Twitter bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun hesabındaki "mavi tik"i kaldırdı.

Bir süre sonra Kılıçdaroğlu'nun hesabına "gri tik"eklendi. 

Twitter kurallarına göre "gri tik", "Bir devlet kurumunu veya yetkilisini ya da çok taraflı bir kuruluşu temsil eden" hesaplara veriliyor.

Bu onay işaretini elçilikler, kolluk kuvvetleri, devlet başkanları, üst düzey diplomatlar, kabine üyeleri, kurum ve devlet görevlileri gibi üst düzey yetkililer kullanıyor.

 

 

Bu haber 166 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()