Trump Londra'yı İlk Ziyaretinde Belediye Başkanı'na Hakaret Etti

ABD Başkanı Donald Trump Londra'ya ilk kez resmi ziyarette bulunuyor. 3 gün sürecek ziyaret öncesi Trump, Londra Belediye Başkanı Sadık Han'a "aptal ve beceriksiz" imasında bulunarak hakaret etti.

03 Haziran 2019 - 14:26 - Güncelleme: 05 Haziran 2019 - 12:03

ABD Başkanı Donald Trump, Brexit kriziyle ve başbakan istifasıyla çalkalanan Londra’ya ilk kez resmi ziyarette bulundu. Londra’da protesto gösterileriyle karşılanan Trump, henüz Londra’ya varmadan Twitter’dan belediye başkanına hakarette bulundu.

Trump, Londra Belediye Başkanı Sadık Han’ı, New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’ya benzetti ve Blasio için kullandığı “aptal ve beceriksiz” imasını Han’a yöneltti. Bununla yetinmeyen Trump, Han’ın Blasio’nun sadece yarı uzunluğunda olduğunu söyleyerek, boyunun kısa olmasını da alay konusu yaptı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in daveti üzerine üç gün sürecek başkent Londra ziyaretine başlayan Trump’a eşi Melania Trump da eşlik etti.

Trump, ziyareti kapsamında görevini bırakmasına günler kalan İngiltere Başbakanı Theresa May, kraliyet ailesi ve pek çok İngiliz siyasetçi ile bir araya gelecek. Ziyaret, ABD Başkanı Trump’ın İngiltere’ye gerçekleştirdiği ilk resmi ziyaret olması bakımından önem taşıyor. 

Kaynak: birgun.net
Bu haber 685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()