İsrail Başbakanı Netanyahu ameliyat olacak

İsrail Başbakanı Netanyahu, fıtık ameliyatı olacağı açıklandı. Bu süreçte Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Yariv Levin, başbakan vekili olarak görev yapacak.

01 Nisan 2024 - 08:56

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ameliyat olacağı açıklandı.

Ofisinden yapılan açıklamaya göre, doktorlarının tespit ettiği bir fıtık nedeniyle Netanyahu'nun ameliyata alınacağı belirtildi.

Doktorlarının "rutin bir muayene sırasında" fıtığı keşfetmelerinin ardından İsrail liderinin tamamen uyutulacağı duyuruldu.

Açıklamada, "Bu süre zarfında Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Yariv Levin, başbakan vekili olarak görev yapacak" denildi.

Bu haber 796 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()