İmamoğlu: Lüks ve Şatafata Yönelik Harcamalara Son Vereceğiz

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda lüks ve şatafata yönelik tüm harcamalara son vereceklerini söyledi.

03 Haziran 2019 - 15:34 - Güncelleme: 05 Haziran 2019 - 12:02

Halkın oylarıyla İBB Başkanı seçilen ancak YSK’nin tartışmalı kararı sonrası mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda lüks ve şatafata yönelik tüm harcamalara son vereceklerini söyledi.

İmamoğlu’nun Twitter hesabından yayınlanan videoda, “Ekonomik kriz ortamında vatandaşımızın yanında olacağız. Nasıl mı? İBB’de ihtiyaç dışı araba masrafı 120 milyon TL. Şatafattan, israftan başka açıklaması olmayan bu harcamaya derhal son vereceğiz. Kimse yatağa aç girmeyecek. Geliri olmayan ya da açlık sınırının altında olan ailelere sofra paket desteği ile ekmek, süt ve damacana su ücretsiz alınabilcek” denildi.

Kaynak: birgun.net
Bu haber 612 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()