Sungur, “İş var, çalışan yok”

İzmir işadamları tarafından kurulan, başta İzmir olmak üzere iş dünyasının, esnafın ve toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik standartlarını yükseltmeyi amaçlayan İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) üyeleri, Karşıyaka Vadi Kule Restoran’da bir araya geldi. İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, “İş var, çalışan yok” dedi.

10 Nisan 2018 - 12:57

Umutları projeye, emekleri başarıya dönüştüren İZİD, yeni üyelerle gücüne güç katıyor. Ege Bölgesi’nden hareketle tüm Türkiye’ye girişimcilik kültürünü yayarak, ulusal ve uluslararası destek ve kredilerin kullanımını arttırmayı amaçlayan İZİD’e son olarak Vadi Kule Restoran’ın işletmecisi Altuğ Düztürk üye oldu. Düztürk’ün katılımıyla etki alanını her geçen gün genişleten İZİD, toplumun ekonomik, sosyokültürel zenginliğini yükseltmek maksadıyla yol gösterici misyon üstlenerek, iş dünyasının İzmir’den dünyaya açılan kapısı konumundaki öncü sivil toplum kuruluşu olmaya devam ediyor. İZİD’in her ay en az 40 kişiye iş imkanı yarattığını, sosyal medya hesaplarından da yaklaşık 2 bin 500 iş ilanı yayınladığını hatırlatan İZİD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, “Yaptığımız çalışmalarda ara eleman ihtiyacının yüksek olduğunu gördük. Piyasada iş çok ama gençlerimiz çalışmak istemiyorlar. Herkes masabaşı iş istiyor. Oysa ara eleman ihtiyacı var. Teknik meslek sahibi gençlerimizin sayısının artması gerekiyor” diye konuştu.

 

İZİD’e yeni üye olan Vadi Kule Restoran’ın işletmecisi Altuğ Düztürk’e dernek bayrağı takdim edildi.

Bu haber 1568 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()