Rusya: ABD yaptırımlarına karşılık verilecek

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, ABD yaptırımlarına karşılık verileceğini açıkladı.

16 Nisan 2021 - 07:53

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD tarafından yürürlüğe koyulan yaptırımlara karşılık verileceğini açıkladı.

Bakanlık Sözcüsü Mariya Zaharova, gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'nin hamlesine misilleme yapılmasının "kaçınılmaz" olduğunu belirterek, ABD'nin Moskova Büyükelçisi John Sullivan'ın konuyu görüşmek üzere bakanlığa çağrıldığını kaydetti. Zaharova, "Böyle bir şey daha önce söylemedim, ama şimdi söylüyorum: Onun için hoş bir görüşme olmayacak" diye konuştu.

ABD Başkanı Joe Biden, 10 Rus diplomatın sınır dışı edilmesi ve Rusya'ya karşı yeni yaptırımlar içeren kararnameyi bugün imzalamıştı.

Bu haber 280 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()