Parti Aleyhine Çalışanlar Tekrar Parti Kapsında

CHP’de aday gösterilmediği için DSP’ye geçen ve CHP aleyhine çalışan Hakan Tartan, Konak Belediye Başkan aday adayı olmak için CHP’ye başvuru yaptı.

19 Ekim 2018 - 17:12

 CHP’de Konak Belediye Başkanı adayı olan Kemal Karataş’ın düşmesi üzerine 2009-2014 yılları arasında Konak Belediye Başkanlığı yapan ve partinin tekrar aday göstermemesi üzerine DSP’ye geçip CHP’nin aleyhine çalışan Hakan Tartan, CHP Konak’tan Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Tartan’ın adaylığını duyan partililer ise duruma tepki göstererek, “Partimizin hakkında her türlü karalamayı yapan Tartan’ın aday adayı olması yakışmıyor. Umarım parti büyüklerimiz bu durumu değerlendirip, gerekli kararı verirler” açıklamalarında bulundu.

ÖZGÜN’E RET, TARTAN’A TAMAM TARTIŞMASI

Öte yandan, CHP Mendres’ten Belediye Başkanı adayı gösterilmemesi üzerine bağımsız aday olan Ergin Özgün partiye yeniden üye yapılmazken, DSP’den aday olup CHP hakkında karalamalar yapan Hakan Tartan’ın adaylık başvurusunun kabul edilmesi kafaları karıştırdı. Partililer, bu çifte standarda tepki gösterdikleri gözlemlendi.

Kaynak: Gerçek Haberci
Bu haber 1895 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()