Konak İçin Son Dakikada Sürpriz Aday

CHP İzmir İl eski Sekreteri Merih Şan Konak Belediye başkan aday adaylığı için yola çıktı.

20 Ekim 2018 - 16:46

CHP'de 2 haftadır devam eden yerel seçimler aday adaylığı süreci başvuru azlığı ve aday profili nedeniyle MYK'nın aldığı karar ile 1 hafta daha uzatıldı. Bu uzatmanın ardından partililer bazı isimlerin aday adayı olması için girişimlerde bulunmaya başladı. Bu girişimlerden sonra CHP İzmir İl eski Sekreteri Dr. Merih Şan aday olmaya ikna edildi. Konak'ta Hayat ve Martı hastanelerinin eski sahibi olan ve halen İzmir'in en büyük hastanelerinin biri olan Tepecik'teki Özel Ege Şehir Hastanesi'nin ve Gaziemir'deki Gazikent Tıp Merkezi'nin sahibi olan Dr. Şan parti içinde de sevilen bir isim. 

Karataş yönetiminde de uzlaşmacıydı...

Dr. Merih Şan, Kemal Karataş'ın son başkanlığı döneminde parti içinde yaşanan gerilimlerde uzlaşmacı tavrı ve bir çok sorunu çözmasi ile de adı ön plana çıkan biriydi. Bu dönemde yaşanan parti içi tartışmaları çözme ve tepkileri dindirme konusunda yaptığı çalışmalar ile dikkat çekmişti.

Dr. Şan'ın başvurusunu 24 Ekim Çarşamba günü yapacağı öğrenildi.

Bu haber 3067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()