Oryantiring milli takımı Bergama’da kampa girdi

Temmuz ayında Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası’na ( JWOC) hazırlanmak maksadı ile Milli takımlar baş antrenörü Ahmet Kaçmaz tarafından planlanan kamp programı 16 sporcu, 2 antrenör ve 1 idareci eşliğinde Bergama’da başladı. Kampa milli takım haricinde 30 sporcuda deneyimlerini artırmak üzere katılım gösteriyor.

08 Şubat 2021 - 10:55

LETONYA MİLLİ TAKIM SPORCUSU PAULİNS TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

13 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek olan kampta, Letonya Milli Takım Sporcusu Arturs Paulins’nda yardımcı eğitimden olarak yer alıyor. Dünya sıralamasında 10.’ncu olan Letonya Milli Sporcusu Arturs Paulins, kamp süresince tecrübe ve deneyimlerini sporculara aktaracak, çalışmalara yardımcı eğitmen olarak eşlik edecek.

Kamp süresince Bergama’da var olan Oryantiring haritalarının güncelleneceğini ve genişletileceğini de doğa sporcularına müjdeleyen Başkan Koştu, “Kozak Bölgesi dışında, ilçemiz merkezinde de harita güncellemesi ve genişletmesi yaparak tarihi alanlarımızı spor turizmine kazandıracağız” dedi.

Öte yandan İlçenin doğa sporları merkezi haline getirilmesi için Oryantring Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası'nın 2.’nci ayağının, bin 500 sporcunun katılımı ile Bergama'da yapılması da planlanıyor.  

Bu haber 650 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()