Muhalif medya kuruluşlarına Anıtkabir engeli: Bir örneği yok!

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, aralarında FOX Haber’in de olduğu birçok yayın kuruluşunun Anıtkabir’e alınmadığını duyurdu.

29 Ekim 2021 - 17:25

Anıtkabir'deki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar ve yargı organı temsilcileri katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen törene, aralarında FOX Haber’in de olduğu birçok yayın kuruluşu alınmadı.

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Anıtkabir’deki Cumhuriyet Bayramı törenlerine FOX Haber’in de içerisinde olduğu medya kuruluşlarının yarısı alınmadı” dedi.

Devamında engellemeye tepki gösteren Şentürk, “Siyasi tarihimizde bir örneği olmayan, 35 yıllık meslek yaşamımda da rastlamadığım bu uygulama sadece Anayasa’nın ihlali değil aynı zamanda akıl tutulmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 443 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()