Messi en büyük üzüntüsünü açıkladı

Dünya futbol tarihinin en iyi ismi olarak gösterilen Messi, 'Copa America ve Dünya Kupası'nın kazandık, geriye yapacak hiçbir şey kalmadı' dedi.

01 Şubat 2023 - 10:12

Dünya futbol tarihinin en iyi ismi olarak gösterilen Arjantinli futbolcu Messi, son Dünya Kupası zaferi sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kariyerimin sonunda bir devri kapatıyorum. Milli takımla hep hayalini kurduğum şeyleri başardım. Kariyerimde daha önce her şeyi bireysel olarak elde etmiştim. Milli takıma başarı ise kariyerimi benzersiz bir şekilde bitirmekle ilgiliydi. Tüm bunların gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştim. Şu anda hiçbir şikayetim yok ve daha fazlasını isteyemem. Copa America ve Dünya Kupası'nın kazandık, geriye yapacak hiçbir şey kalmadı" diyen Messi, en büyük üzüntüsünü ise şöyle açıkladı:

"Kupayı bana Diego'nun (Maradona) vermesini veya en azından bu zaferleri görmesini, Arjantin'i yeniden dünya şampiyonu olarak görmesini isterdim."

Bu haber 253 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()