KUŞADASI'NDA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kuşadası’nda çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 23 Nisan kutlamaları sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayacak. Resmi tören ise saat 10.00'da Atatürk Meydanı'nda yapılacak.

22 Nisan 2016 - 15:24

Resmi kutlamaların ardından çocukların hoşça vakit geçirmesi amacıyla Kuşadası Belediyesi tarafından saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı ile Davutlar Kazım Dirik İlkokulu bahçesinde eşzamanlı olarak bir çocuk şenliği düzenleyecek. ak.

Çocuklar için eğlenceli aktivite ve gösterilerin yer alacağı şenlik programının ardından saat 19.00’da Marina karşısında yer alan Ada Kültür Merkezi’nde Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen “Hayalimdeki Kuşadası” konulu çocuk resim yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı yapılacak. Sergi hafta boyunca İbramaki Sanat Galerisi’nde devam edecek. Ayrıca 23 Nisan akşamı ise Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası ile Kuşadası Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu birlikte Ada Kültür Merkezi’nde bir konser verecek.

Bu haber 1559 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()