Kuşadası'nın Eski CHP' li Belediye Başkanı AKP'den Aday Adayı Oldu

Kuşadası'nda 2009’da CHP’den belediye başkanı seçilen Esat Altıgün, partisinden istifa ederek AKP’ye üye oldu ve belediye başkan aday adaylığı için başvurdu.

19 Kasım 2018 - 07:40

CHP’de uzun yıllar siyaset yaptığını ve AKP’ye geçmiş olmasına rağmen CHP’nin kurumsal kimliğine saygı duyduğunu vurgulayan Altıgün, “Kuşadası’nın sorunları iktidar partisinin tecrübesi ile gücü ve imkanları ile çözebileceğime inancım var”diye konuştu.

Altıgün şöyle devam etti: “Turizmin ilk noktası olan Kuşadası’nın hizmet konusunda çok ciddi sıkıntıları var. Özellikle son yıllarda turizmdeki gerileme, gerek turizm sektörünün gerekse Kuşadası’ndaki diğer sektörlerin sıkıntılı bir sürece girmesi, Kuşadası’nın rakip şehirler ile rekabet gücünü azalttı. Biz turizmde iddialı olan Kuşadası’nı yeniden iddialı bir noktaya getirmeyi iktidar gücü ile başaracağımıza inandık.”

 

Kaynak: diken.com.tr
Bu haber 1513 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()