İstanbul Anketinden İlginç Sonuç

AKP’nin İstanbul için yaptırdığı anketten Meclis Başkanı Binali Yıldırım, eski bakan Mehmet Müezzinoğlu ve eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın çıktığı iddia edildi.

18 Kasım 2018 - 23:36

AKP’nin Mart 2019’daki yerel seçimde üzerinde en çok çalıştığı kentin İstanbul olduğu belirtilen Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre yaptırılan anketten  üç ismin çıktığı öne sürüldü.

İlk sırada Topbaş

Buna göre ilk sırada, görevden alınan eski başkan Topbaş var. Topbaş’ı Yıldırım ve Müezzinoğlu takip ediyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla birden fazla kez anket yapıldığı, cumhurbaşkanının tavrının da gelecek hafta netleşeceği iddia edildi.

İlçelerde değişim

AKP’nin ilçelerdeki adaylar pek yeterli bulmadığı, yeni isimler üzerinde durulduğu öğrenildi. İlçelerde 25’i AKP’liler tarafından yönetilirken, görevde yalnızca beş-altı başkanın kalabileceği belirtildi. Bunun için Arnavutköy, Küçükçekmece, Sultanbeyli, Başakşehir, Çekmeköy ve Esenler adres gösteriliyor.

Aday yapılması beklenmeyen üç dönemlik sekiz başkandan yedisi adaylık başvurusu yaptı. Bu başkanların hiçbiri kendi ilçesinden aday gösterilmeyecek.

Bunlardan en fazla üç isim başka ilçelere kaydırılacak. Kağıthane, Sancaktepe ve Beyoğlu belediye başkanları, ilçeleri kaydırılarak değerlendirilecek.

 

Bu haber 1116 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()