KÜÇÜK YILDIZ KANAL AÇTI

Televizyon ekranlarının en masum bakışlı yıldızı, “Elif” isimli günlük dizi filmin başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, youtube kanalını açtı. Türkiye ve dizi filmin yayınlandığı ülkelerde milyonlarca hayranı olan küçük yıldız Pokito tv ile sevenleriyle buluşuyor.

27 Nisan 2016 - 12:36

Televizyon ekranlarının en masum bakışlı yıldızı, “Elif” isimli günlük dizi filmin başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, youtube kanalını açtı. Türkiye ve dizi filmin yayınlandığı ülkelerde milyonlarca hayranı olan küçük yıldız Pokito tv ile sevenleriyle buluşuyor. Çocuklar için dizi film çekimlerinden arta kalan zamanlarda TV programı çekimi için stüdyoya giren İsabella Damla Güvenilir, yaptığı işten duyduğu keyif yüzünden okunuyor. Programlarda yaşıtlarıyla faydalı sohbetlerden el becerilerini ve yaratıcı dünyalarını geliştirecek programlara kadar geniş bir yelpazeyle yayına girdi. Oyunculuktaki başarısını, sunucu olarak Pokito tv’ ye taşıyan İsabella Damla Güvenilir’in youtube kanalında kısa sürede önemli bir izleyici kitlesiyle buluşması bekleniyor. Milyonların sevgisini kazanmayı başaran İsabella Damla Güvenilir, reyting savaşında birçok yıldızın rol aldığı yapımları “Elif” isimli günlük dizi filmle geçerken, youtube kanalında Pokito tv ile rakipsiz olarak yolunda yürüyecek.

 

Bu haber 1465 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()