Küçük Şeyler’in “Kitap Hediye Günü” heyecanı!..

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerini 23 Nisan Kutlamalarıyla gerçekleştirecekleri “Kitap Hediye Günü” etkinliğinin heyecanı sardı. Öğrenciler “Kitap Hediye Kumbarası”nı şimdiden doldurdular.

21 Nisan 2016 - 11:00

“Burada her şey küçüğün” ilkesiyle “Suflörsüz” eğitim veren Bornova Küçük Şeyler Anaokulu´nun öğrencilerini 23 Nisan Kutlamalarıyla gerçekleştirecekleri “Kitap Hediye Günü” etkinliğinin heyecanı sardı. Öğrenciler “Kitap Hediye Kumbarası”nı şimdiden doldurdular.

Herkese Kitap Vakfı Türkiye’de insanların birbirlerine kitap hediye etme alışkanlığını kazanmasını sağlamak, kitap verenin ve alanın göz göze geldiğinde hediye vermek ve almak mutluluğunu onlara yaşatmak amacıyla, dünyada bir ilk olan, “Kitap Hediye Günü” ilan etti. "Benden Sana Senden Okuyan Türkiye'ye" sloganıyla kitapseverleri etkinliğe davet etmesinin ardından Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi de hem öğrencilerine hem velilerine bir çağrıda bulunarak etkinliğe katılmaya çağırdı.

Bu çağrı üzerine Bornova Küçük Şeyler Anaokulu’nun öğrencileri de hemen harekete geçerek 23 Nisan günü kutlanacak Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına yetişecek biçimde hazırlıklara başladılar. Öğrenciler ve veliler öncelikle birlikte istedikleri bir kitabı alarak paketlediler. Öğrencilerin okulda oluşturdukları “Kitap Hediye Kumbarası”na bu kitapları bırakmaya başladılar. 23 Nisan günü Bayram kutlaması için okula gelecek veliler de bu kumbaradan bir hediye kitap alabilecekler.

Okul Müdürü Selami Korkmaz, “Çocuklarımız her kampanyaya büyük bir mutlulukla katılıyorlar. Ancak bu kez gördüğümüz heyecan bizleri hep umutlandırdı hem mutlu etti. Çocuklarımızın kitaba, okumaya ve çaba harcamaya yönelmeleri çağdaş Türkiye için bizleri umutlu kılıyor” dedi.

 

Bu haber 715 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()