Kırmızı Taytı, Pembe Lamborghini'sini Gölgede Bıraktı

Los Angeles'ta görüntülenen Blac Chyna'nın kırmızı taytı, nişanlısı Rob Kardashian'ın yeni aldığı pembe Lamborghini'sinden daha fazla dikkat çekti.

27 Nisan 2016 - 09:36

Los Angeles'ta objektiflere takılan TV ünlüsü Blac Chyna, tüm dikkatleri üzerine çekti. Chyna'nın giydiği kırmızı tayt ve bluz, nişanlısının aldığı Lamborghini'den daha fazla konuşuldu.

Son dönemde Kim Kardashian ailesinin tek erkek evladı Rob ile evlilik hazırlığı yaptığı yolundaki haberlerle gündemde olan bir çocuk annesi Black Chyna, giydiği dar ateş kırmızısı kıyafetle ince belini de gözler önüne serdi.

 


Bu haber 5896 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()