İzmir'de bir kadın bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kadın, bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan kadının hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

19 Mayıs 2022 - 20:10

İzmir'de 61 yaşındaki Nurel Türkmen isimli kadın, evli olduğu bir süredir de ayrı yaşadığı 69 yaşındaki Ş.T. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Saat 16.00 sıralarında Karabağlar'da meydana gelen olaya göre, Nurel Türkmen evinin yakınlarında yürüdüğü esnada Ş.T. ile karşılaştı. Bu sırada Ş.T., Nurel Türkmen'i defalarca bıçakladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralandığı belirlenen Nurel Türkmen, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Ş.T., gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Bu haber 434 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
SEZGİN TANRIKULU:
SEZGİN TANRIKULU: "AKP'NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()