Hande Fırat 'biz yalaka değiliz' dedi, yandaş isim kendini tutamadı: 'Kendi adına konuş'

'Biz yalaka değiliz' diyen Hande Fırat'a, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı'dan "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" yanıtı geldi.

27 Temmuz 2022 - 19:55

CNN Türk'teki 'Gece Görüşü' programında, sosyal medyadan kendisine ve programa yöneltilen 'yalaka' eleştirilerine yanıt veren Hande Fırat, "Bizler, çok affedersiniz, RTÜK'ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. O'cu da değiliz, bu'cu da değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz.Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız" dedi.

Hande Fırat konuştuğu sırada, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı, "'Biz' değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" ifadesini kullandı.

Bu haber 588 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()