Fergio House soruşturması: 85 milyonluk mal varlığına el konuldu

Fergio House’un kurucusu, kardeşi ve S.G.C. isimli kadının "kara para aklama" suçunu işledikleri belirlenerek 85 milyon lira değerindeki mal varlıklarına el konuldu.

22 Ocak 2024 - 15:05

Sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videoların paylaşılması üzerine 28 Aralık 2023'te düzenlenen "Kafes-26" operasyonunda gözaltına alınan 19 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet’in haberine göre, tutuklanan Ferhat Günay (32) ile ikiz kardeşi Serhat Günay (32) ile S.G.C. (45) isimli kadının "suçtan  kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçuna karıştıkları tespit edildi. Geçen cuma günü de bu kişilerin üzerlerine kayıtlı 85 milyon lira değerindeki İzmir’de 1 daire, 1 arsa ve 1 tarla olmak üzere 3 taşınmazla 3 adet araca ve 3 şüpheli kişinin banka ve elektronik para hesaplarına el konuldu.

Bir tutuklu var

"Fergio House" isimli sosyal medya hesabından müstehcen videolar paylaşılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 19 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ferhat Günay tutuklanırken, diğer 18 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

‘Bu içeriklerin amacı eğlence, kurgu, deney’

Fergio House’un kurucusu olduğu öne sürülen Ferhat Günay, emniyette verdiği ifadede “Fergio House isimli sosyal medya hesabının kime ait olduğunu bilmiyorum. Bu hesap ilk önce benim tarafımdan 2023 yılının mayıs ayında açıldı. Reklam ve eğlence amaçlı, takipçi kasmak ve gizemlilik katmak amacıyla açılmıştır. Herhangi bir maddi gelir elde edilmemiştir. Taksim’deki ‘onlyfans’çilerin para dağıtmasından sonra bu hesabın aynı isimde hesabı bulunan yurtdışındaki kişilere verdim. Fakat ben de erişim sağlayabiliyordum. Bu hesabın tam olarak kimler tarafından yönetildiğini bilmiyorum. Videoların çekildiği ev, kardeşim Serhat Günay’ın sahibi olduğu şirket tarafından kiralanmıştır. Araçlar da kardeşime aittir. Söz konusu görüntülerde ben kesinlikle yokum. Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir. Kazanç elde etme niyeti bulunmamaktadır” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber 366 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()