Ege'de art arda gerçekleşen depremlere ilişkin Naci Görür'den açıklama

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege'de art arda gerçekleşen depremler için, 'Çeşme açıklarında çok sayıda normal ve doğrultu atımlı faylar var' dedi.

14 Mayıs 2022 - 23:56

AFAD'a göre, İzmir’in Çeşme ilçesi açıklarında en büyüğü 4,5 olarak ölçülen 7 deprem meydana geldi.

Depremlere ilişkin yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Arkadaşlar, İzmir-Çeşme açıklarında 4-4,5’luk depremler oluyor. Biliyorsunuz, Helen-Kıbrıs dalma- batma zonu nedeniyle bu yöreler gerilim altında. Çeşme açıklarında çok sayıda normal ve doğrultu atımlı faylar var. Deprem muhtemelen normal bir fay üzerinde” ifadelerini kullandı.

Bu haber 249 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()