"Çocukları güldürmek, çocuklarla gülmek için. .."

CHP'den Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Heval Savaş Kaya göreve geldiklerinde "Sürdürülebilir iyi olan herşeye destek vereceğiz" dedi.

29 Ekim 2018 - 10:53

CHP'den Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Heval Savaş Kaya göreve geldiklerinde "Sürdürülebilir iyi olan herşeye destek vereceğiz" dedi.
Seçim çalışmalarını Karabağlar ilçesi genelinde yaptığı ziyaretlerle devam ettiren CHP'den Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Heval Savaş Kaya, lösemili çocukları mutlu etmek için Karabağlarlı kadınların başlatmış olduğu “Masalsı Şapkalar” isimli projesine destek verdi. Proje kapsamında çalışan kadınları ziyaret eden Heval Savaş Kaya; "Lösemili çocukları mutlu etmek için Karabağlarlı kadınların başlatmış olduğu 'Masalsı Şapkalar' isimli projenin her zaman arkasında olacağız. Lösev’de tedavi gören her çocuğun masalsı bir şapkası olacak. Kadınların olduğu her yerde iyilik çoğalıyor. Sürdürülebilir iyi olan her şeye destek vereceğiz. Ellerinize, yüreklerinize sağlık dedi.
Geleceğimiz olan çocuklar önemli
Karabağlar'da sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini göstereceklerini de ifade eden Kaya; "Görev sürecimizde Karabağlar Belediyesi hayata geçireceği projelerle sosyal belediyecilik olarak tüm Türkiye'de örnek olacak. Bu projelerimizden en önemlilerinin merkezinde geleceğimiz olan çocuklar olacak. Çocukları güldürmek, çocuklar ile gülebilmek en önemli amaçlarımızdan biri olacak" diye konuştu

Bu haber 1666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()