Ali Koç'un Aklındaki Hoca Kim?

Ankaragücü yenilgisi sonrası Cocu'yla yolları ayıran Fenerbahçe'de yeni teknik adam için çalışmalar başladı. Başkan Ali Koç ve Comolli'nin görüşmesi sonrası 3 yabancı teknik adam adaylar arasında.

29 Ekim 2018 - 12:02

Aykut Kocaman'la yolları ayırdığı dönemde altını çizerek "Türkiye'de yerli bir teknik adamla çalışırsam bu Aykut Kocaman olur" diyen Ali Koç, her defasında yabancı teknik adamları işaret etti. Cocu'nun kötü performansı sonrası Ersun Yanal'ın isminin geçtiği dönemde ise Yanal'a kapıyı kapatan Koç'un aklında 3 yabancı teknik adam var.

JARDİM MONACO'DAN GÖNDERİLDİ

2 hafta önce Monaco'dan gönderilen Leonard Jardim, şu anda bir takım çalıştırmıyor. Fransız ekibine şampiyonluk yaşatan Jardim bu sezon alınan kötü sonuçların ardından yerini Henry'ye bırakmak zorunda kaldı. 

LANC 2016'DAN BERİ TAKIM ÇALIŞTIRMIYOR

 

Fenerbahçe'nin bir diğer teknik adam adayı ise Fransız Laurent Blanc. 2016 yılında PSG'den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan deneyimli hocanın yeniden bir ekiple anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu.

İstanbul ekibinin sezon başında gündemine gelen Zeljko Buvac adı yeniden ön plana çıkıyor. Klopp'un 17 yıldır yardımcılığını yapan ve taktik dehasının arkasındaki isim olarak gösterilen Buvac şu an Liverpool'da yardımcı antrenör olarak çalışıyor. 

Bu haber 1653 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()