Buca'nın En Güzel Balkonu 4. Kez Seçildi

Buca Belediyesi’nin Çevre Haftası kapsamında yeşil dokuyu çoğaltmak, çevre bilincini ve sevgisini artırmak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekanlar oluşturmak amacıyla düzenlediği "4. En Güzel Balkon" yarışması sonuçlandı.

15 Haziran 2019 - 09:34 - Güncelleme: 15 Haziran 2019 - 09:37

Buca Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “En güzel balkon” yarışması sonuçlandı. Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Bucalılar yoğun ilgi gösterdiği yarışmasının ödül töreni Buca Belediyesi hizmet binası önünde yapıldı.

Kentte birçok vatandaşa ilham kaynağı olacak, rengarenk çiçeklerle bezenmiş balkonlar arasında jürinin yaptığı inceleme sonunda Buca’nın en güzel balkonu Şahindar Yazıcı’nın düzenlediği balkon seçildi. Buca’nın en güzel ikinci balkonu ise Hasret Ceyhan’ın düzenlediği balkon olurken, Perihan Kalkan’ın balkon düzenlemesi üçüncülüğe layık görüldü.

Yarışmada dereceye girenlere balkon ünitesi ve ev eşyalarından oluşan ödülleri ve katılım belgeleri Buca Belediye Başkan Vekili Levent Çizmeli ve meclis üyeleri tarafından törenle verildi.

2019/06/2019-06-15-09-37-21.jpg
Bu haber 931 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()