Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu İki Dalda Ödül Aldı

Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri gecesinde Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Sessizlik” oyunuyla Yılın Kadın Oyuncusu ve Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu olmak üzere iki dalda ödül aldı.

15 Haziran 2019 - 09:28 - Güncelleme: 15 Haziran 2019 - 09:33

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu(BBŞT); Türk Tiyatrosu’nun en büyük ustaları arasında kabul edilen ve çalışmalarını çok uzun yıllar İzmir’de sürdüren, Prof. Dr. Özdemir Nutku adına verilen “2. Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri” gecesine damgasını vurdu.

Bu yıl ikinci kez verilen Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri’nde BBŞT, Moira Buffini’nin yazdığı, Onur Erdoğan’ın yönettiği “Sessizlik” oyunuyla  Yılın Kadın Oyuncusu, Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu, Yılın Işık Tasarımı, Yılın Yapımı, Yılın Kostüm Tasarımı olmak üzere jüri tarafından 5 dalda ödüle aday gösterildi. BBŞT, Yılın Kadın Oyuncusu ödülünü Gülin Özkan, Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu ödülünü ise Hakan Taner Yıldırım ile aldı.

 

2019/06/2019-06-15-09-32-41.jpg
Bu haber 919 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()