Beyoğlu saldırısındaki şüphelinin savcılık ifadesi: 'Parfüm bakıyordum, patlama oldu'

Beyoğlu'ndaki bombalı saldırının şüphelilerinden Albashır'ın savcılık ifadesinde, "Hacı'dan telefon geldi. 'Çantayı bırak, oradan ayrıl' dedi" açıklamasını yaptığı belirtildi.

17 Kasım 2022 - 23:12

Albashır'ın savcılık ifadesinde, "Elimdeki çantayla İstiklal Caddesi'ne gittim. Bankta oturuyordum. Çantayı elledim, cips falan gördüm, altında da yumuşak bir şey vardı. 40 dakika kadar oturdum. Orada beklerken Hacı'dan telefon geldi. 'Çantayı bırak, oradan ayrıl.' dedi. Bıraktım gidiyordum, yolda parfüm bakıyordum, o anda patlama oldu" dediği öğrenildi.

Bu haber 211 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()