Bayramda tatilin tek adresi “Boyalık Beach Hotel”

'En iyi 10 Resort Oteli' seçin Boyalık Beach Hotel, tatil cenneti Çeşme'nin eşsiz güzelliği doya doya yaşayabileceğiniz 120 metre uzunluğundaki plajı, havuzu ve eşsiz çevre düzenlemesiyle misafirlerine 5 yıldızlı Kurban Bayramı tatili sunuyor.

20 Ağustos 2016 - 10:27

Her özel güne bir program hazırlayan Boyalık Beach Hotel, bayramın birinci günü Cenk ve Derya’nın canlı performansına ev sahipliği yapacak. İkinci günü Zeytin Sanat Orkestrası ile eğlenirken üçüncü ve dördüncü günü ise Malibu Müzik Grubu canlı performans gerçekleştirecek. 5 yıldızlı bir tatil geçirecek olan misafirler açık büfe ​sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde alanında uzman şeflerin hazırlayacağı lezzetleri birer birer tadacak.​ Çocuklara özel eğitici ve öğretici programlar sunan Boyalık Beach, çeşitli mini kulüp aktiviteleri sunarak minik misafirlere de keyifli bir tatil geçirme fırsatı sunuyor. 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet veren Boyalık Beach, Kurban Bayramı’nda keyifli bir üç gün geçirmek isteyenleri Çeşme’ye bekliyor.

Bu haber 649 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()