Aslanoğlu'ndan kongre açıklaması; "Örgütün tümünü kucaklayacağız"

CHP İzmir İl Başkanlığı seçimine günler kala CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan beklenen işaret geldi. Başkanı Soyer’i arayan Kılıçdaroğlu, mevcut il başkanı Şenol Aslanoğlu’nu işaret etti. Gerçek Haberci'ye konuşan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise "Örgütün tümünü kucaklayacağız" diyerek birliktelik mesajı verdi.

06 Eylül 2023 - 23:24 - Güncelleme: 06 Eylül 2023 - 23:41

16 Eylül’de sandık başına gidecek olan CHP İzmir İl Başkanlığı’na şu ana kadar üç isim adaylığını açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise mevcut il başkanı Şenol Aslanoğlu’nu işaret etti. Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i arayarak Aslanoğlu’nu işaret etmesinin ardından 16 Eylül’deki kongreye tek listeyle gidilmesi bekleniyor.

 

Mevcut İl Başkanı Aslanoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı adaylık açıklamasında 29 ilçe başkanı destek verirken bugün de Çeşme İlçe Başkanı’nın destek vermesiyle tam mutabakatla seçime gidilmesi bekleniyor. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Aslanoğlu, “Kemal beyle Tunç bey arasında bir görüşme olmuş mu diye soruyorsanız olmuş. Birden çok aday çıkabilir.  Duyduğunuz havadisler doğru” dedi

 

Herhangi bir müdahalenin olmadığı bir il kongresine gidildiğini belirten Aslanoğlu, “Birden fazla aday olabilir bunda bir engel yok. Arkadaşlarımızın adaylığını engelleme gibi bir düşüncemiz de yok. Tabi ki örgütü kucaklayan, dediğim gibi 29 ilçe başkanı vardı adaylığı açıkladığımda. Çeşme ilçe başkanı da Akşam arayıp tebrik edip desteklerini belirtmişti. Örgütün tümünü kapsayan, kucaklayan bir yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber 264 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()