Kılıçdaroğlu'ndan Soyer'e "Devam" telefonu

Bugün Ankara'da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu'nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından kurmayları ile süreci değerlendiren Kılıçdaroğlu'nun son kararını Soyer'e ilettiği öğrenildi.

06 Eylül 2023 - 23:23 - Güncelleme: 06 Eylül 2023 - 23:41

Gerçek Haberci'nin haberine göre Soyer ve Nalbantoğlu’nun Kılıçdaroğlu'na mevcut İl Başkanı Aslanoğlu ile ilgili bilgiler verdikleri, mahalle ve ilçelerde delege seçimlerinin Aslanoğlu ismi üzerinde büyük bir uzlaşı ile yapıldığını aktarmışlardı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun anlatılanlarla ilgili yorum yapmaması kulislerde farklı yorumlara da neden olmuştu. 

Kılıçdaroğlu'ndan "Devam" telefonu

Akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i telefonla arayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayları ile yaptığı son değerlendirmelerin ardından Şenol Arslanoğlu ile Devam kararında mutabık kaldıklarını Soyer'e ilettiği öğrenildi. 

CHP Genel Merkezi'nin de il başkanı konusunda netleşmesinin ardından 16 Eylül’de yapılacak kongreye saglanacak uzlaşı ile tek adayla gidilmesi bekleniyor.

Bu haber 4412 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()