Ak Parti Karşıyaka'dan Tatlı Bir Proje

“Pasta Mumu Üflemeyen Çocuk Kalmasın ” Projesi ile yola çıkan Karşıyakalı Ak Kadınlar belirledikleri mahallelerde ki doğum günü çocuklarını bir araya getiriyor. Her ay bir mahallede belirledikleri çocuklarla toplu olarak pasta kesip çocuklara çeşitli hediyeler de vererek çocukların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oluyorlar.

30 Ekim 2018 - 12:02

Projeye ilişkin açıklama yapan Ak Parti Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı  Hüsniye Dalkılıç, Kentte yapılacak sosyal çalışmaların merkezinde kadının ve çocuğun olması gerektiği inacıyla çocukların bir tebessümü için dahi olsa bu projeyi başlattıklarını ifade etti. İlk çalışmaya Örnekköy'de yaklaşık 45 çocuğun katıldığını ifade eden Dalkılıç, bu çalışmanın ortaya çıkmasında kadın örgütlenmesinin öneminin altını çizdi. 45 Çocuğun ve annesinin katılımı ile bir şölen havasında geçen doğum günü kutlamasında pasta kesildikten sonra çocuklara tek tek giyim eşyası da hediye edilerek çocukların hafızasında hoş bir anı bırakmak istediklerini vurgulayan Dalkılıç, Projeyi  Karşıyaka’da tüm mahallelerde uygulayacaklarını belirtti.

"Pasta Mumu Üflemeyen Çocuk Kalmasın" Projesinin  büyüyerek gelişeceğini ifade eden Dalkılıç, Kadın Kolları teşkilatına ve desteklerini  esirgemen  İlçe Başkanları İsmail Çiftçioğlu’na teşekkür etti.

Bu haber 1436 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()