ASKON İzmir'de Gücü ile Yola Devam Ediyor

İzmir' intanınmış birçok iş adamın üyesi olduğu ASKON İzmir Şubesi genel kuruluna, ASKON İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Zekeriya Hazırbulan, ASKON Akdeniz Bölge Başkanı Abdurrahman Ateş, ASKON İzmir Şubesi üyeleri, STK temsilcileri katıldı.

30 Ekim 2018 - 12:14 - Güncelleme: 30 Ekim 2018 - 22:55

Divan Başkanlığını ASKON İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Zekeriya Hazırbulan’ın yaptığı genel kurula tek listeden giren Şerafettin Gücü üyelerinin tamamının oyunu olarak güven tazeledi ve 4.Dönem ASKON İzmir Şubesi Başkanlığına seçildi.

Genel Kurulda konuşan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü; . ASKON’un şahsımıza yüklediği vizyon ve misyon ne ise onu taşımaya onu işlerimize, hayatımıza, vatanımıza bulunduğumuz çevremize ve ailemize yansıtmaya gayret ediyoruz. ASKON “haklı zenginlik” fikriyatı var olduğu müddetçe, var olmaya devam edeceğiz. ASKON yönetimi ve üyeleri bu inanç ve şuurla çalışmalarını dört yıldır İzmir’de olduğu gibi azim ve heyecanla devam edecektir.

ASKON’ İzmir Şubemizin yeni yönetimi dinamik, aktif ve İzmir ekonomisine katma değer sağlamak isteyen çok önemli isimlerden oluşmaktadır ülkemizin sorunlarına çareler üretecek ve çok önemli açılımlara işaret fişeği yakacağı inancındayım.

ASKON İzmir Şubesi olarak çok verimli bir dönem geçirdik, her hafta gerçekleştirdiğimiz programlarla üyelerimizin bilgi birikimini deneyimlerini arttırmak amacı ile çeşitli konferanslar, paneller ve toplantılar düzenledik. Dernek üyelerimizin yeni pazarları yerinde incelemeleri ve pazar araştırmaları yapmaları için yurt içi ve yurt dışı iş gezleri düzenledik. Fuar gibi uluslararası organizasyonlara geniş çaplı katılım sağladık. İş dünyası ile alakalı çalışmalar yaparken sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmedik, faaliyet programımız önümüzdeki dönemde artarak devam edecektir.

Bizleri bu göreve laik gören ASKON İzmir şubesi üyelerine tekrar teşekkür ediyorum. Dedi

Şerafettin Gücü’nün  başkanlığındaki ASKON İzmir Şubesi yönetiminde şu isimler yer aldı; Recep Gülcemal , İbrahim Terzi, İbrahim Doğan, Ahmet Kutay, Muzaffer Çınar, Celal Kurşun, Habib Çelik ,Serhat Gülayalar, Akın Harman, Tarık Tımarlı, Yasin Aslan, Zekeriya Hazırbulan, Ahmet Tınaztepe, Hüsnü Aydın, Selman Yavuz, Mustafa Daştan , Veysi Daştan ,Ali Çakır, Fatih Demirtop, Murat Külter ,Hüseyin Baran ,Ziynettin Tayfan ,Erhan Öztürk ,Cihan İbiş ,Salih Tanrıbuyruğu ,Bünyamin Aktaş ,Şevket Balaban ,Ayhan Metin ,Serkan Tereci Denetim Kurulunda ise Bekir Çalışkan, Akın Özütürk, Ramazan Sabancı, Emrah Yolcu, Ömer Faruk Yavuz, Sinan Şener yer aldı.

Genel Kurulda Konuşan ASKON İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Zekeriya Hazırbulan; ; ASKON önemli değerler üreten ülkemizin en doğru ve ilkeli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Kurucu başkanlığını yaptığım bu güzide derneği ilimize kazandırmış olmakla gururluyum. Görevde bulunduğum süre içerinde önemli işler yaptık, şuanda da görüyoruz ki Şerafettin Başkanımız üzerine koyarak devam ediyor. Genel kurulun camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diyorum dedi.

ASKON’DA HEFEF 65 ŞUBE

Genel kurulda Konuşan ASKON Akdeniz Bölge Başkanı Abdurrahman Ateş; Ülkemize ve insanımıza faydalı olmak için elimizden gelen tüm gayreti sarfediyoruz ve edeceğiz. ASKON bu ülkeyi seven, bu ülke için katma değer üretmek adına her şeyini ortaya koyanların adresidir. Türkiye'nin çok zor zamanlardan geçtiği bugünlerde ülkemizin demokratik, ekonomik ve siyasi bağlamda dünyada hak ettiği yeri alması için elimizi taşın altına sokmaktan asla çekinmeyeceğiz. ASKON Teşkilatlanma komisyonu olarak bir çok ilde teşkilatlanma sürecimiz devam ediyor hedefimiz 2019 yılı sonunda 65 şubeye ulaşmak dedi.

Bu haber 3373 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()