Masa tenisi turnuvasına yoğun ilgi

Bu yıl Sportspark'ta 10.su düzenlenen geleneksel masa tenisi turnuvasına, Sportspark üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

17 Mayıs 2017 - 19:15

Bu yıl Sportspark'ta 10.su düzenlenen geleneksel masa tenisi turnuvasına, Sportspark üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Çekişmeli geçen turnuvada 1.liği Mustafa Kocabaş .. , 2.ciliği Ömer Büyükalmus. 3.lüğü Görkem Harmanda... ve Bayanlar da büyük başarı gösteren Ebru Erişen'e Onur Ödülü verilmiştir. Turnuva sonunda dereceye giren Pin Pon severler kupalarını Genel Müdür Zehra Tekinözker'in elinden aldılar.

Sportspark Genel Müdürü Zehra Tekinözker, Şimdi de bahar hazırlıkları başladı. 21 Mayıs yapılacak olan doğa yürüyüşüne de hazırlık çalışmaları başladı. Yıllardır bu tür turnuvalar, etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri düzenleyip Sportspark ailesini oluşturduk. Her geçen yıl ailemiz büyüdü ve büyümeye devam ediyor.. Sportspark ailesine teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.

Bu haber 1336 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()