Gülmen ve Özakça Hastanede Tutulmaya Devam Ediyor

Nuriye Gülmen ile Semih Özakça hastanede tutulmaya devam ediyor. İkili koşullardan rahatsız.

08 Ağustos 2017 - 09:59

KHK ile ihraç edilmelerinin ardından İnsan Hakları Anıtı’nın önünde eylem başlatan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça, açlık grevinde 152 günü geride bıraktı. Gülmen ve Özakça, günde 7 saat olan avukat görüşlerinin 2 saate düşürülmesine ve hastanede zorla tutulmalarına, tepki gösterdi. İkili, hastanenin cezaevinden çok daha kötü olduğunu belirtti.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Gülmen ile Özakça’nın hiçbir ihtiyacının karşılanmadığı belirtilirken, Gülmen’in çamaşırlarını yıkamak için leğen istediği ancak verilmediği söylendi. Tuvalete bile emir verildiği takdirde gidebilen Gülmen ile Özakça’nın, açık görüşü de cezaevine göre daha kısıtlı.

Bu haber 767 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()