Fenerbahçe'de 3 İmza Şov!

İşte 3 yıldızın basın toplantısındaki sözleri...ISLA'Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldi. Sporvadisi.com, 18 Ağustos 2017 Cuma

18 Ağustos 2017 - 17:00

İşte 3 yıldızın basın toplantısındaki sözleri...

ISLA

"Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldi. Herkesin bulunmak isteyeceği bir kulüpteyim. İki haftadır takımla antrenmanlarımı sürdürüyorum. Bundan sonraki süreçte de takıma maksimum katkıyı vermek için gayret göstereceğim."

SOLDADO

"Futbolu seven herkesin Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordur. İstanbul'a ilk adımlarımdan bu yana bana göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyorum. Benim burada yapabileceğim atabildiğim kadar gol atabilmek. Umarım bu sezonu kupalarla kapatırız."

"Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Geçen sezon sakatlığımdan dolayı birçok maçı kaçırmıştım ama dün 30 dakika şans buldum. Maçtan sonra da kendimi çok iyi hissettim."

GIULIANO

"Ben de bu formayı giyiyor olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Başkanımıza bana gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu formayla sahaya çıkabilmek için sabırsızlanıyorum. Pazar günü önemli bir derbi maçımız var."

"Zor bir transfer süreci oldu ama bu zorluk bizim kontrol edemeyeceğimiz durumlardı. Ben Fenerbahçe'nin teklifini duyduğumda kabul etmiştim. Fenerbahçe'yi kabul etme sebebim Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, hedeflerini bilmemdi. Kariyerimde öne doğru bir adım atmak istiyordum ve bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim."

Sporx

Sporvadisi.com

Bu haber 504 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()