Zelenksy'den 1-2 Aralık'ta darbe iddiası!

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, ülkede 1-2 Aralık tarihlerinde Rusya destekli bir askeri darbe gerçekleşeceğine ilişkin bilgi aldığını iddia etti.

26 Kasım 2021 - 17:55 - Güncelleme: 26 Kasım 2021 - 20:47

Batı destekli Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Aralık ayında Ukrayna'da bir darbeye hazırlandığını ve bununla ilgili Rus yetkililer ile bazı Ukraynalıların görüşmelerini içeren ses kayıtlarını dinlediğini söyledi. 

Rusya ile savaş ihtimaline her zaman hazır oldukları iddiasında bulunan Zelenskiy olası "darbe girişimiyle" ilgili başka detay vermezken, kayıtlarda yer aldığını öne sürdüğü isimleri de açıklamadı.

Bu haber 374 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()