Yeni Partiye Üyelik İçin İki Şart: 'Liyakat' ve 'İyi İnsan Olmak'

Eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın kuracağı öne sürülen yeni partiye ilişkin teşkilatlara iki şart koyulduğu ileri sürüldü.

01 Temmuz 2019 - 13:26

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, 'Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler olacak' başlığıyla yayımlanan yazısında Ali Babacan'ın TBMM'de milletvekili transfer etmek yerine güçlü bir teşkilat üzerinde yoğunlaştığını aktardı.

Zeyrek, "Babacan ve yol arkadaşları, yeni kurulacak partiye katılacaklar için liberal, sağcı, solcu, Türk, Kürt, Sünni, Alevi gibi ayrıntılarla ilgilenmiyor ve iki şart koyuyor: İşinde iyi olması (liyakat) ve iyi insan olması (demokrat, insan haklarına, hukuk devletine saygılı)" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ali Babacan’a davet göndererek ekonominin dümenine geçme çağrısı yaptığını da belirten Zeyrek, parti kurmaya hazırlanan Babacan’ın "Ben yokum, ama isterseniz Türkiye’nin ekonomisine ilişkin hazırladığımız programı verelim, uygulasınlar" yanıtını verdiğini belirtti.

Kaynak: gercekhaberci.com
Bu haber 565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()