İlham Veren Kent Selçuk Efes'e Büyük İlgi

Selçuk Efes’in şeftalisi Seferihisar’da yapılan 4. Lavanta Festivali’nde tanıtıldı. Kentin bereketli topraklarından lezzetini alan şeftali ve bu meyveden elde edilen birçok ürünün bulunduğu Selçuk Efes Belediyesi Standı gün boyu katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

01 Temmuz 2019 - 13:40

Seferihisar ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Lavanta Festivali’ne katılan Selçuk Efes Belediyesi standında yaklaşan Şen Şeftali Şenliği’nin tanıtımı yapıldı.

Şen Şeftali Şenliği’nin yanı sıra, Selçuk Efes Şeftalisini İzmir’e tanıtmak amacıyla gerçekleşen katılımla, Selçuk Efes Belediyesi Standı 4. Lavanta Festivali’nde ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği stantlar arasında yer aldı.

Seferihisar’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Lavanta Festivali, yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı. Seferihisar Belediyesi’nin, yüz dönüm arazide ektiği lavantanın hasadını yerinde görmek isteyenler mahalleye akın etti. 

Lavanta Festivali’ne katılan Selçuk Efes Belediyesi standında kentin önemli tarımsal zenginliği şeftalinin tanıtımının yanı sıra, 7 Temmuz Pazar günü Belevi'de yapılacak olan Şeftali Şenliği’ne dair katılımcılara bir davet sunuldu. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, beraberindeki Başkan Yardımcıları Şerafettin Budak ve Bilgi Keskin Şimşek ile birlikte stanttı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilendiler.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve çevre İlçe Belediye Başkanlarının da ziyaret ettiği Selçuk standında Şeftali ve şeftaliden yapılan reçel, kolonya, sabun vb ürünler yer aldı.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kızı Nefes ile birlikte kokusu ve görüntüsü ile büyüleyen Lavanta tarlasında fotoğraf çektirerek, o anları ölümsüzleştirdi.

Bu haber 636 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()