Uluslararası Masa Futbolu Şampiyonası Ege Üniversitesinde Yapıldı

Türkiye Masa Futbolu Federasyonunun düzenlediği “Uluslararası Masa Futbolu Türkiye Şampiyonası” Ege Üniversitesi’nde yapıldı.

25 Ekim 2017 - 11:14

Uluslararası Masa Futbolu Şampiyonası Ege Üniversitesinde Yapıldı

Türkiye Masa Futbolu Federasyonunun düzenlediği “Uluslararası Masa FutboluTürkiye Şampiyonası”  Ege Üniversitesi’nde yapıldı.

Turnuva Avrupa , İran ve Türkiye’den birçok oyuncunun katılımıyla gerçekleşti. Federasyon Temsilcisi Volkan Arman, “11 farklı kategoride düzenlenenturnuva her yaştan oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.Bu organizasyon Türkiye’de her yıl düzenleniyor” diye konuştu.

2016-17 yılı bireysel oyuncular Garlando(İtalya) Masa Tipinde Dünya Şampiyonu olan milli takım oyuncusu Cihan An, “Masa futboluna 1996 yılında başladım. 2011 yılından beri profesyonel olarak  masa futbolu oynuyorum. Türk milli takımı oyuncusuyum. Son iki yıldır İzmir’deyim. Bu gibi etkinliklerle uluslararası oyuncularla oynama fırsatını yakalıyoruz.Bana göre masa futbolunun en iyi özelliği temas halinde olmadan saygı ve kurallar çerçevesinde oynanması, bu spora başlamamın en önemli noktalarından birisi budur. Turnuvaya katılan herkese başarılar diliyorum” dedi.

İran Milli takımı Koçu Mohammad Chamani “8 yıldır İran milli takım koçluğunu yapıyorum. İran’daki bir çok oyuncuyu yetiştirdim. Bu sporun geniş kitlelere ulaşması gerektiğini düşünüyorum.Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber 1223 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()