Suudi Arabistan Süper Kupa ödemesini geri istedi

Suudi Arabistan, Riyad'da oynanması planlanan ancak iptal edilen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finalini için yapılan ödemenin iadesini istedi.

01 Şubat 2024 - 17:07

Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023'te oynanması planlanan ancak yaşanan problem sonrası son anda ertelenen Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan cephesinden yeni bir hamle geldi.

 

TFF'ye mektup gönderdiler

İddiaya göre; Suudi yetkililer anlaşma gereği karşılaşma için 4.5 milyon euro ödeyecek, bunun yüzde 20'si TFF'ye verilecek, yüzde 80'i de iki kulüp arasında eşit paylaştırılacaktı. Ödenen bu paraların geri iade edilmesi için TFF'ye mektup gönderildi.

 

Mücadele için kulüplerin kasasına giren paranın yüzde 50'sinin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK) tarafından borçlara karşılık kesildiği belirtilirken, 4.5 milyon euro'nun geri ödenmesi için TFF ile Suudi Arabistan yetkilileri arasında müzakerelerin devam ettiği belirtildi

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Süper Kupa sonrası yaptığı açıklamada "1.3 milyon euro aldık belki üstüne 300 bin euro daha gelmiş olabilir. O parayı Federasyon isterse iade edeceğiz. Bizim yaptığımız bir sözleşme yok" demişti. 

Bu haber 2185 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()