Şenol Güneş, Cenk Tosun'un Alternatifi Olmadığı İçin Transferine İzin Vermedi

Şenol Güneş, Cenk Tosun için Crystal Palace'dan gelen 12.5 milyon Pound'luk astronomik teklifi, oyuncunun alternatifi olmadığı için veto etti.

01 Eylül 2017 - 16:28

Crystal Palace'ın Cenk Tosun için 12.5 milyon Pound (Yaklaşık 55 milyon TL) gibi astronomik bir teklifle gelmesi Beşiktaş'ta sıradışı saatlerin yaşanmasına neden oldu.

ŞENOL GÜNEŞ ENDİŞELENDİ

Yönetim, kulübe rahat bir nefes aldıracak bu yüksek teklife ilk etapta kayıtsız kalamazken, teknik heyeti sıkıntı bastı. Süper Lig'in halihazırda oynanıyor olması, Şampiyonlar Ligi'ne birkaç hafta kalması ve transfer döneminin sonlarına gelinmesi nedeniyle takımın önemli yapı taşlarından birisinin gitme olasılığı teknik direktör Şenol Güneş'i endişelendirdi…

"CENK'İN YERİNİ NASIL DOLDURACAĞIZ"

Yönetimle masaya yatıran Güneş'in, "Andreas Beck'in başka bir takıma transfer olmasında bir sorun yok. Sağ bek için alternatif isimlere sahibiz. Ancak Cenk'in yerini nasıl dolduracağız? Takımdan ayrılacaksa mutlaka kaliteli bir forvet almalıyız" dediği öğrenildi. Ama tecrübeli hocanın bu endişesi kısa sürede boşa çıktı. Yönetim, 12.5 milyon Pound'u 6 aylık kısa bir zaman diliminde esteyince Cenk Tosun, son anda takımda kaldı. Bunun üzerine Crystal Palace, bir dönem Aksihar Belediyespor forması giyen Niasse'yi transfer etti.

Bu haber 674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti
Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()