Odun-kömür ateş pahası

Artan kömür ve odun fiyatları havaların soğumaya başlamasıyla birlikte yurttaşların bütçesini zorlamaya başladı.

08 Kasım 2022 - 10:59

Kilis’te havaların soğumasıyla birlikte artan kömür, odun ve soba fiyatları el yakıyor.

Kilis Kent gazetesinden İbrahim Güneş'in haberine göre 5000 ile 6000 TL arasında değişen kömür fiyatları hâlihazırda vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ederken, kış öncesi kara kara düşündürüyor. Kış gelmeden kömürlerini daha önce peşin parayla almayı tercih eden birçok vatandaşın, fiyatların yükselmesi nedeniyle artık kömürü vadeli aldığı gözleniyor.

Kömür almanın bütçelerine çok ciddi bir yük bindirdiğini söyleyen Kilisli vatandaşlar, geçinmenin bir hayli zorlaştığından dert yanıyorlar.

Odunun ton fiyatı 3800 TL, soba ise 500 ile 2700 TL’den satılırken, vatandaşlar, “Kış ayına çok az bir süre kaldı. Bunun için kış ihtiyaçlarımızı karşılamaya başladık. Fakat odun, kömür ve soba fiyatları bu yıl bayağı bir pahalı. Ancak yine de mecburuz almaya” dediler.

Bu haber 387 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()