Narlıdere’de Şenlik Zamanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Narlıdere’de coşkulu bir şekilde kutlanacak. Narlıdere Mahalle Meclisleri ve Mahalle Muhtarlarının organizasyonu ve belediyenin katkıları ile gerçekleşecek Narlıdere Çocuk Şenliği, 23 Nisan Salı günü (Yarın) 14.00- 17.00 saatleri arasında Pir Sultan Abdal Parkı’nda yapılacak.

22 Nisan 2019 - 11:44

OYUN PARKURLARI, İKRAMLAR

Şenlik alanında oyun parkurları kurulacak. Palyaço gösterileri, ücretsiz ikramlar da çocuklar ve aileleri için keyifli bir şenlik havası yaratacak. Çocuklara ücretsiz satranç takımları ve bayrak dağıtılacak.

 

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu bayramda, hem çocuklar hem de aileler için özel sürprizler hazırladık. Mahalle Meclislerimiz ve muhtarlarızın katkıları ile hazırlanan ve birbirinden renkli etkinliklerin yer alacağı Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” dedi.

2019/04/2019-04-22-11-46-23.jpg
2019/04/2019-04-22-11-46-26.jpg
Bu haber 1128 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()