Narlıdere'de 29 Ekim'de Koray Avcı Konseri

Koray Avcı'dan Narlıdere'de 29 Ekim konseri.

30 Ekim 2016 - 12:35

Narlıdere Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının finali muhteşem oldu. Narlıdere Demokrasi Meydanında düzenlenen Koray Avcı konseri gençlerden büyük ilgi gördü. Demokrasi meydanını dolduran Narlıdereliler Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 7’den 70’e herkesin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşaması için bir çok etkinlik düzenleyen Narlıdere Belediyesi, etkinliklerin son gününde Demokrasi meydanında Koray Avcı konseri ile muhteşem bir final yaptı. Cumhuriyet coşkusunu yaşamak için Demokrasi meydanını dolduran 7’den 70’e herkes Koray avcı şarkıları ile tempo tuttu, eğlendi. Cumhuriyet Konserinin sunuculuğunu yapan Ateş konserin sonuna doğru Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’u 10.yıl marşını söylemek sahneye davet etti. Türk Bayrakları ve ülkemizin geleceğini temsil eden çocuklarla sahneye çıkan Batur, Koray Avcı, sahneye gelen çocuklar ve demokrasi meydanını dolduran muhteşem kalabalığın eşlik ettiği muhteşem koro ile birlikte 10.yıl marşını söylediler. Batur, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ne kadar önemli bir emaneti ne kadar sağlam temeller üzerine kurarak Cumhuriyeti armağan ettiğini hatırlatarak “ Hepimizin tek tek görevi Cumhuriyete ve onun değerlerine her ne olursa olsun sahip çıkmalıyız. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Atatürk” dedi. Narlıdere Belediyesinin düzenlediği Cumhuriyet konseri havaigişek gösterisi ile son buldu.

Bu haber 1810 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()