Mehmet Ali Çelebi: Cumhur İttifakı, daha net ve tutarlı

Önce CHP sonra da Memleket Partisi'nden istifa eden, AKP'ye geçeceği konuşulan Mehmet Ali Çelebi'nin hangi partiye katılacağı merak konusu olurken, Çelebi yaptığı açıklama ile bağımsız olarak devam edeceğini açıklamıştı.

25 Ağustos 2022 - 17:59

Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye’de 2 ittifak var. Seçime de böyle gidilecektir. Açıklanan görüşlere ve eylemlere göre Cumhur, bu konuların genelinde daha net ve tutarlı" dedi.

Önce CHP sonra da Memleket Partisi'nden istifa eden, AK Parti'ye geçeceği konuşulan Mehmet Ali Çelebi'nin hangi partiye katılacağı merak konusu olurken, Çelebi yaptığı açıklama ile bağımsız olarak devam edeceğini açıklamıştı.

Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 6’lı masanın bildirisini eleştirdi. Paylaşımında “Türkiye’de 2 ittifak var. Seçime de böyle gidilecektir. Açıklanan görüşlere ve eylemlere göre Cumhur, bu konuların genelinde daha net ve tutarlı” diyen Çelebi, Cumhur İttifakı’nı işaret etti.

İşte Mehmet Ali Çelebi’nin paylaşımı:

Bu haber 356 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()