Kırmızı bültenle aranan 10 kişi İstanbul'da yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 6 ülke tarafından kırmızı bültenle haklarında arama kaydı bulunan 10 kişinin İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

11 Ocak 2024 - 12:15

Özellikle son haftalarda, yurtdışında faaliyet yürüten suç örgütlerinin liderleri ve üyeleri "Türkiye'de yakalandı" haberleri gelmeye devam ediyor. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kırmızı bültenle haklarında arama kaydı bulunan 10 kişinin daha İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya paylaşımında "Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de "yakalanan" uyuşturucu baronlarının çok lüks konutlarda yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Kara para aklayan bu çete liderleri ve üyelerinin aynı zamanda konut satın alırken ülke vatandaşı da olduğu anlaşılmıştı.

Bu haber 522 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()