Kılıçdaroğlu ve Ahmet Türk Görüşmesi İçin CHP Ne Dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP'nin önemli siyasi isimlerinden Ahmet Türk arasında yapılan görüşmeye ilişkin CHP'den ilk açıklama geldi.

13 Kasım 2018 - 05:28

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP eski milletvekili Ahmet Türk ile görüşmesine ilişkin açıklamada bulundu.

Kuşoğlu, görüşmeyi yalanlamayarak "Sayın Genel Başkanımız, ülkenin birlik ve bekası için bu konuda hassasiyet gösteren herkesle bir araya gelir" dedi.

Milletvekillerinin Adaylığı Söz Konusu Değil

Mansur Yavaş'ın CHP'nin Ankara adayı olacağı iddialarına ilişkin de konuşan Kuşoğlu, "Mansur Yavaş'ın yine adayımız olmasından memnuniyet duyarız ancak buna yetkili organlar ve Genel Başkanımız karar verecek. Ben ise partide Genel Başkan Yardımcısıyım. Benim adaylığım söz konusu değil. Milletvekillerinin de bu dönemde aday olmaları söz konusu değil. Parti tarafından görevlendirilmesi söz konusu olabilir" ifadelerini kullandı.

Bu haber 1022 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
SEZGİN TANRIKULU:
SEZGİN TANRIKULU: "AKP'NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()