Karşıyaka Belediyesi'ne yeni spor müdürü

Karşıyaka Belediyesi'nde Spor İşleri Müdürü değişimine gidildi ve Berkhan Alptekin yeni spor işleri müdürü oldu.

04 Haziran 2021 - 10:13

Daha önce Bornova Belediyesi'nde Spor Müdürü olarak başarılı çalışmalarda bulunan ve büyük takdir toplayan Berkhan Alptekin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge'nin isteği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in onayıyla  İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü olmuştu. Yaklaşık 2 yıl bu görevde spor adına güzel oluşumlara imza atan ve takdir gören Berkhan Alptekin bu kez de Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın isteği üzerine yine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı tunç Soyer'in oluruyla Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü olarak yer değişimine gitti.  
Önceki gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi'nde veda töreni yapılan, çiçekler ve gözyaşları ile uğurlanan genç müdür bugün Karşıyaka'daki görevinde iş başı yaptı. Karşıyaka Belediyesi kurumsal Kimliğinde de adı Spor İşleri Müdürü olarak yer aldı.
Berkhan Alptekin, Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri ve Ege Üniversitesi Yüksek Lisans mezunu, evli, 2 çocuk babası.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay döneminde Özlem Ceylan, Ozan Anakök'den sonra 3. Spor İşleri Müdürü göreve gelmiş oldu. 

Bu haber 739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()