Karabağlar'da Çöp Konteynerleri Yaza Hazırlanıyor

Karabağlar Belediyesi, yaz aylarının başlamasıyla birlikte ilçede bulunan çöp konteynırlarını temizleyerek, çevreye kötü koku yayılmasının önüne geçiyor.

07 Haziran 2019 - 09:58 - Güncelleme: 07 Haziran 2019 - 10:00

Karabağlar Belediyesi sıcakların artmasıyla beraber, çöp konteynerlerinde kötü koku ve sinek oluşumuna engel olmak için dezenfekte edilme işlemlerini sıklaştı.

Karabağlar'ın 58 mahallesinde konteynırların temizlenme ve dezenfekte edilmesi için bakteri öldürücü ve koku giderici anti bakteriyel ilaçlar kullanılıyor. Ayrıca, yerinde konteyner yıkama aracı da trafiği aksatmamak amacıyla temizlik ekiplerince gece vardiyalarında hizmet veriyor.

2019/06/2019-06-07-10-00-48.jpg
Bu haber 1459 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()